loading

FLOTA I BIZNIS

Uz bezbednost, vrednost i kvalitet, Opel flotne usluge su ekonomične i adekvatne za pojedinca koliko i za korporativnog klijenta.

 

Flote za mala i srednja preduzeća

Da li Vaša flota ima 24 ili manje vozila? Uživajte u prednostima Opelovih visokokvalitetnih vozila po niskim cenama vlasništva. Možete imati koristi i od lizinga i kombinacija usluga po privlačnim mesečnim ratama.

Kontaktirajte nas radi više informacija o našim ekonomičnim i fleksibilnim flotnim rešenjima za male i flote srednje veličine.

 

Korporativne flote

Da li Vaša kompanija ima flotu od 25 ili više vozila? Korporativni klijenti imaju koristi od dugoročnih ugovora i uslova osmišljenih po njihovoj meri. Uživajte u planiranju bezbednosti za svoju flotu. Naučite i kako da optimizujete troškove u vezi sa flotom, kako da smanjite emisiju CO2 i potrošnju goriva.

Velike Opel flote imaju privilegije u smislu cene vlasništva, pouzdanog servisiranja i transparentnog upravljanja.

Novi, uzbudljivi Opel modeli kao što su Opel Insignia i nova Opel Astra predstavljaju odličan podstrek za Vaše zaposlene. 

Evropske flote

Da li je Vaša flota prisutna u 6 ili više evropskih zemalja i želeli biste da profitirate od rešenja za evropske flote skrojenih po Vašoj meri?

Evropa jeste ujedinjena, ali je još uvek raznolika, posebno u pogledu zakona i propisa, a kamoli poreskih sistema. Evropski Opel flotni tim poseduje iskustvo i ekspertizu (kao i sjajna vozila) koja pomaže međunarodno aktivnim klijentima da upravljaju ekonomičnim flotama.

Idi na vrh