loading

OPC MODELI

Intrigirajuća sportska elegancija koja je dizajnirana da se za njom okreću. Sa njihovim individualističkim stajlingom, OPC proizvodi se jasno izdvajaju iz gomile.

Inicijali ‘OPC’ su sinonimi za stilsku performansu. U stvari, oni označavaju Opel performans centar. Iza tih inicijala nalazi se celi asortiman automobila dizajniranih da od prvog pogleda pa na dalje uzbude i ostave utisak.

 

Svi nude sportskiji stil, posebne OPC dinamične boje i intimniji i agresivniji stav na cesti. Svi takođe nude aerodinamički OPC stajling trupa i karakteristične OPC točkove, koji na jedinstven način privlače pažnju i odražavaju raspoloženje uistinu posvećenog vozača.

 

DIZAJN ENTERIJERA

Stimulativno sportsko okruženje, zamišljeno i fino podešeno za posvećene vozače. Recaro sportska sedišta pružaju najbolju moguću podršku u oštrim krivinama i prilagodljiva su kao da su pravljena po narudžbini. Optimalni osećaj za cestu prenosi se preko kožnog volana, a izuzetni instrumenti OPC stila i informišu i uzbuđuju. To je suština pravog sportskog automobila.

 

 

 

 Boje i nivoi opreme

Izuzetne boje i kvalitet koji možete osetiti kombinuju se da vas nadahnu da vozite. Zato samo napred, kreirajte svoju posebnu OPC unutrašnjost od mnoštva mogućnosti koje postoje na solidnoj osnovi jasnog dinamičnog dizajna.

 

Za spoljašnjost ćete odabrati neku od odmah prepoznatljivih visokokvalitetnih završnica. Među njima su Arden plava, svetlosrebrna, safirno crna, magma i jarko crvena, Casablanca i olimpijski bela, te tehnički siva. Eksterijer i enterijer, kao i tkanine su tako dizajnirani da ih savršeno nadopunjuju.

 

Za Recaro sportska sedišta, pored standardnih plavo/antracit i srebrno/antracit kombinacija, postoji i opcija pune kože. Na koji god način da kombinujete sve ove elemente, garantovano će vam doći istinska želja za vožnjom.

 

TEHNOLOGIJA

Visoko snažni OPC modeli nude jedinstvenu kombinaciju inovativne tehnologije i izuzetne dinamike. Ove karakteristike, razvijene od strane stručnjaka u Opelovom performans centru, podešavaju šasiju tako da tačno odgovara performansi. To znači da je OPC asortiman savršeno opremljen tako da svako putovanje učini posebnim.

 

OPC pogon

 

Ako je vaša želja Opel Corsa OPC sa impresivnom snagom od (192 ks), sa maksimalnim obrtnim momentom od 230 Nm – do 260 Nm na "overboost"-u - ona vas čeka. Sa 7.2 sekundi do brzine od 100 km/h, ubrzavajući do maksimuma od 225 km/h, osigurana je zapanjujuća performansa.

 

Ili možda Opel Astra OPC. Garantovano će vam pružiti iskustvo vožnje dopadljivo svim vašim čulima. Sam zvuk njenog dvolitarskog turbo motora od 177 kW (240 ks) je dovoljan da pobudi čula.

Tu je zatim, u vrhu klase, Opel Insignia OPC. Dvostruki 2.8 V6 turbo motor od aluminijuma sadrži dvostruko varijabilno podizanje ventila sa vremenskom kontrolom, klipovi sa hlađenjem na ulje, i izduvni ventili ispunjeni natrijumom. To pruža snagu od 239 kW (325 ks) koja sužava horizont.

Ovo su samo tri opcije motora dostupnih iz OPC-a. Koji god da odaberete, tu je razgaljujuća performansa za vrhunsko zadovoljstvo vožnje. Takođe, ručni ili automatski menjači sa 6 brzina su posebno prilagođeni OPC kombinaciji sportske šasije i motora. Na kraju svega, snaga nije ništa bez kontrole, da bi uživali u njoj.

 

Specijalna OPC šasija

 

Posebno spuštena OPC šasija pruža dinamičko refleksno rukovanje. Nategnute opruge, amortizeri, i balans štangle za preciznost u upravljanju znače da je vožnja stabilna i bezbedna.

Na primer, sa Astrom i Zafirom OPC odabirljive postavke šasije, upravljane SportSwitch-om, dozvoljavaju vam da odaberete svoj stil vožnje. Odaberite "Sport" način i upravljanje i amortizacija se odmah optimizuju za odvažnu vožnju.

Sledeći korak napred dolazi sa Opel Insignia OPC modelima. Ovde, FlexRide prilagodljivi amortizeri i 4x4 doslovno se prilagođavaju vašem ličnom stilu vožnje. Dodajte tome Brembo kočnice i standardne 19" alu felne i možete početi da zamišljate upravljačke mogućnosti koje vas čekaju.

Idi na vrh